Sayfa 3 Toplam 142 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 53 103 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3544 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 75 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzon’dan Haberler

  1. #51
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart


    13 Mayýs 2007
    Trabzon'a gemi ile gelen Ýngiliz turistlerin anneler günü, çiçeklerle kutlandý.

    Turistlere Sürpriz Karþýlama
    Trabzon'a gemi ile gelen Ýngiliz turistlerin anneler günü, çiçeklerle kutlandý.

    Trabzon Limaný'na bu sabah saatlerinde, içinde Ýngiliz turistlerin bulunduðu Spirit Of Adventure gemisiyle gelen kafileyi, Trabzon Ýl Kültür ve Turizm Müdürü Ýsmail Kansýz ile TÜRSAB Trabzon Ýl Temsilcisi Suat Gürkök karþýladý.

    Gemiden inen turistleri karþýlayan yetkililer, 175 Ýngiliz kadýn turiste, Anneler Günü nedeniyle çiçekler verdi.

    Kansýz, burada yaptýðý açýklamada, Ýngiliz turistlerin Trabzon'da tarihi ve turistik yerleri gezeceðini ifade ederek, ''Biz de Anneler Günü nedeniyle onlarý çiçeklerle karþýlamak istedik. Bunu da TÜRSAB ile yaptýk. Gemide bulunan 175 bayan turiste çiçek verdik'' dedi.
    haber61
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  2. #52
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Yönetim Kurulu
    Berat - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.09.2004
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40
    Mesajlar
    7,424

    Standart

    Güzel düþünce, helal olsun..

    1 gemi dolusu Ýngiliz neden gelmiþ ki Trabzon'a bu arada? Turistik gemilerin Trabzon'a uðradýklarýný ilk kez duyuyorum..
    Güçlülerin Ýktidarýna Karþý; Trabzonspor!

  3. #53
    macka61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.04.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36
    Mesajlar
    11,505

    Standart

    bende ilk defa turistik bir geminin memleketime geldiðini duydum hoþ gelmiþler en iyi misafirperverlikle aðýrlanýrlar trabzon ve karadeniz truzimi için daha çok gemileri getirmeliyiz

  4. #54
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart

    YAT LÝMANI YÝNE ÝHALEYE ÇIKAMADI
    Trabzon Yat Limaný 2 kez ihaleye çýkmasýna raðmen alýcý bulamamýþtý. Þimdi yeniden alýcý bekliyor.

    TRABZON-Ulaþtýrma Bakanlýðý Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanlarý Genel Müdürlüðü tarafýndan tüm Türkiyede altyapý inþaatlarýnýn önemli bir kýsmý tamamlanan baþta Trabzon Yat Limaný olmak üzere Kumkuyu, Gazipaþa ve Yalova Yat Limanlarýnýn altyapý eksiklikleri ile üstyapý tesislerinin inþaatý ve iþletilmesi için ihale yapýlacak.15 Mayýs 2007 tarihinden itibaren projelere ait ihale dosyalarý Ankarada bulunan Liman Yapým Dairesi Baþkanlýðýndan temin edilebilecek.
    Ýhaleye iþtirak etmek isteyen istekliler dosya bedeli olan 500 YTLyi Ulaþtýrma Bakanlýðý Merkez Saymanlýk Müdürlüðüne yatýrmalarýna müteakip buna dair makbuzla birlikte Liman Yapým Dairesi Baþkanlýðýna müracaat ederek, dosyalarýný alacaklardýr. Ýhaleye katýlabilecekler ile isteklilerde aranacak þartlar, projelerle ilgili teklif verme son tarihi ve saati, Teklif Verme Þartnamelerinde belirtilmiþ olup, bu iþler için geçici teminat tutarý 60 bin YTLdir.
    Yetkililer Trabzon için büyük bir kazanç olan bu marinanýn 3ncü ihalede giriþimciler tarafýndan deðerlendirilmesi gerektiðini belirterek, "yat turizmi tüm dünyada hýzla geliþmekte olan bir sektör. Giriþimcilerin ihaleye ilgi duymalarýný bekliyoruz" ifadelerini kullandýlar.
    Karadeniz Gazetesi
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  5. #55
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart

    Uçaðýn Enkazýna Ulaþýldý

    Tebriz kentine gitmek üzere havalanan ve radardan kaybolunca düþtüðü anlaþýlan bir Ýngiliz'e ait özel uçaðýn enkazýna ulaþýldý.


    Uçaðýn Enkazýna Ulaþýldý
    Trabzon'dan 13 Mayýs Pazar günü Ýran'ýn Tebriz kentine gitmek üzere havalanan ve radardan kaybolunca düþtüðü anlaþýlan bir Ýngiliz'e ait özel uçaðýn enkazýna ulaþýldý.

    Köprübaþý ilçesi Vizera Yaylasý'ndaki ormanlýk alana ulaþan jandarma ve sivil savunma ekipleri, kaza yerine ulaþmak için dere üzerinde yapay köprü kurdu. Trabzon Ýl Jandarma Alay Komutaný Albay Ali Öz'ün liderliðinde oluþturulan köprünün ardýndan karþý yamaca geçilerek uçak enkazýna ulaþýldý. Düþen uçaðýn yanmadýðý anlaþýlýrken, cesetler ceset torbasýna konularak halat yardýmý ile havadaki Hava Kuvvetleri Komutanlýðý'na ait helikoptere çekildi. Helikoptere alýnan Ýngiliz Micheal Citizen Newman (53) ile Pakistanlý Zaka Ulab Bhamgoo'nun (53) cesetlerinin Trabzon Havalimaný'na, buradan da ambulansla Trabzon Adli Týp Kurumu'na kaldýrýlacaðý öðrenildi.

    Uçaðýn parçalarýnýn düþme sonrasý 30 metrelik alana yayýldýðý belirlenirken, kaza yerinde þahýslara ait çantalar, özel eþyalar ve çok sayýda harita bulundu. Kriminal ekipler ve savcýlar uçak enkazýnda incelemelerini sürdürüyor
    haber61
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  6. #56
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart

    Maçka'da Kaza!
    Dün Trabzon'un Maçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasýnda 2 kiþi yaralandý.

    Alýnan bilgiye göre, ilçenin Esiroðlu beldesinde Oytun Emral, yönetimindeki 61 AK 924 plakalý otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attý.

    Kazada yaralanan Oytun Emral ile beraberindeki Mustafa Aydýn, Trabzon Numune Eðitim ve Araþtýrma Hastanesinde tedavi altýna alýndý.




    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  7. #57
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart

    MOBESE Sistemi Trabzon'da!
    Trabzon'a yaptýðý ziyaret sýrasýnda Valilik makamýnda bir araya gelen Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Türk Telekom Genel Müdürü Doany, yaptýklarý görüþmede Trabzon için önemli kararlar aldýlar. Gerçekleþen bu görüþmenin içeriði ve alýnan kararlarla ilgili bilgi almak için Trabzon Türk Telekom Ýl Müdürü Sayýn Ergin Bektaþ'ý ziyaret ettik. Ýþte Bektaþ'ýn bize konu ile ilgili olarak aktardýklarý…


    TRABZON ÝÇÝN ÖNEMLÝ ADIM
    5 Temmuz Perþembe günü, Türk Telekom'un Zorlu Grand Otel'de gerçekleþtirdiði Bölgesel bir toplantý için Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany'in Trabzon'u ziyarete geldiðini belirten Türk Telekom Ýl Müdürü Ergin Bektaþ, “Genel Müdürümüz ile Vali Okutan'a yaptýðýmýz ziyarette Trabzon için çok önemli olan ve kýsaca MOBESE diye adlandýrýlan Mobil Elektronik Sistem'in yani þehrin kameralarla gözetimi projesinin Trabzon'da bir an önce hayata geçirilmesi konusunda bir görüþme yapýldý” dedi.

    ÇALIÞMALARIMIZ START ALDI
    Bu görüþmeler neticesinde olumlu kararlarýn alýndýðýný ve Trabzon'da MOBESE projesinin gerçekleþtirilmesine yönelik bir anlaþma saðlandýðýný kaydeden Bektaþ, “Bu görüþmenin ardýndan Türk Telekom olarak biz çalýþmalarýmýzý baþlatmak için start verdik. Mümkün olduðunca kýsa bir süre içerisinde bu MOBESE projesinin Türk Telekom'un katkýlarý ile bitirip Valilik makamýna teslim edeceðiz. Bu proje için Valilik tarafýndan net bir baþlama tarihi bildirilmedi, tarih bildirildiði an büyük ihtimalle ilk önce þehir merkezinde çalýþmalara baþlanýlacaktýr” diye konuþtu.

    GENÇLÝK VE SPOR MERKEZÝ KURACAÐIZ
    Biz bu çalýþmaya en kýsa sürede baþlayýp bitirmeyi düþünüyoruz diyen Ergin Bektaþ þöyle devam etti: “Proje ile ilgili olarak biz gerekli alt yapý çalýþmalarýmýzý tamamladýk. Valilik ve Türk Telekom'un ortak bir çalýþma neticesinde gerçekleþecek olan MOBESE sistemi için start verildiði anda 6 ay gibi kýsa bir süre içerisinde iþlemi tamamlayacaðýz. Bu görüþme esnasýnda Vali beyin özellikle üzerinde durduðu Gençlik ve Spor Merkezleri projesi vardý. Bunlardan bir tanesini biz Türk Telekom olarak sosyal sorumluluk projesi adý altýnda Trabzon Ýline hediye edeceðiz.”


    Neslihan SAÐIR / haber61.net
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  8. #58
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart


    Trabzon Özel Ýmperial Hastanesi Baþbakan'ýn katýlýmýyla 20 Temmuz Cuma günü açýlýyor
    Ýmperial Hastanesi Açýlýyor
    Trabzon'un en önemli saðlýk merkezlerinde biri olacak olan Özel Ýmperial Hastanesi 20 Temmuz Cuma günü Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan'ýn da katýlacaðý törenle resmen hizmete açýlacak.

    Konuyla ilgili olarak beraberinde Baþhekim Yardýmcýsý Dr. Hasan Mollahüseyinoðlu ve Halkla Ýliþkiler Sorumlusu Gaye Bal ile birlikte bir basýn toplantýsý düzenleyen Hastane Baþhekimi Dr. Ýrfan Coþkun, hedeflerinin kýsa vadede Trabzon ve çevresinde, orta vadede Karadeniz Bölgesi'nde, uzun vadede ise Ortadoðu ve Kafkas Cumhuriyetleri'nden oluþan geniþ bir coðrafyada kaliteli bir marka olmak olduðunu söyledi.

    Hastanelerinin, Trabzon'da yapýlan en büyük yatýrýmlardan birisi olduðunu belirten Baþhekim Ýrfan Coþkun, "Özel Ýmperial Hastanesi 6 bin 500 metrekare kapalý alan üzerine kurulu, bölgemizin en büyük, ülkemizin ise önemli özel saðlýk kuruluþlarýndan biridir. Hastanemiz son yýllarda Trabzon'da yapýlan en büyük yatýrýmlardan birisidir. Özel Ýmperial Hastanesi, Trabzon'un teþvik kapsamýna alýnmasýndan sonra il sýnýrlarý içerisinde 20 milyon YTL'ye yaklaþan maliyeti ve 250 kiþiyi bulan personeliyle, teþvikin özellikle istihdam olarak en önemli meyvesi olmuþtur” dedi.

    Trabzon'un tarihi ve coðrafi konumu itibari ile bölgenin merkezi durumunda olduðunu, bu merkezi konumun saðlýk sektörü için de geçerli olduðunu kaydeden Dr. Coþkun “Son yýllarda saðlýk alanýndaki reform niteliðindeki deðiþim ve yapýlanmalar, ülke genelinde önemli ölçüde saðlýk kuruluþu yatýrýmý hamlesini baþlatmýþtýr. Ancak ülke geneline kýyaslandýðýnda Trabzon, bu özel saðlýk kuruluþlarý ataðýnda geri kalmýþ bir durumdadýr.

    Özel Ýmperial Hastanesi, Trabzon'da yaþayan Trabzon insanýnýn özverisi, hizmet aþký, gayretli ve Trabzon'a yatýrým yapma isteðinin büyük bir örneðidir ve baþka yatýrýmlarý da teþvik edici bir niteliktedir. Trabzon'daki en önemli sýkýntýlardan birisi de yatýrým yapacak alanlarýn kýsýtlý olmasýdýr. Bu kadar kýsýtlý bir ortamda, þehrin merkezinde ve çok kolay ulaþýlabilir bir konumdaki böyle bir yerin hastane olarak Trabzon'a kazandýrýlmasý bölge insaný için büyük bir þanstýr” diye konuþtu.

    Dr. Ýrfan Coþkun, hastanenin ismi ile ilgili olarak ise “Hastanemizin bulunduðu mevki bölge insaný tarafýndan eskiden beri 'emperyal' olarak bilinmekte olduðundan ve ileriye dönük hedeflerimizden birisi de uluslararasý bir marka olmak olduðu için, aslen 'çok büyük, imparator, güç sahibi, imparatorluða yakýþýr ' gibi kelime anlamlarý olan 'Ýmperial' kelimesini isim olarak seçtik" þeklinde konuþtu.

    Baþhekim Ýrfan Coþkun, rekabetin yaný sýra gerektiðinde iþbirliði yapacak bir anlayýþla yola çýktýklarýný belirterek þunlarý söyledi:"Mevcut haliyle Trabzon merkezinde yaklaþýk 2 bin 500 yatak kapasiteli 6 hastane bulunmaktadýr. Özel Ýmperial Hastanesi genelde ülkede, özelde de Trabzon'daki hastaneler arasýnda donanýmý ve hizmet kalitesiyle 'Ýmperial' olmayý hedeflemektedir. Bu baðlamda en büyük hedefimiz, kýsa vadede Trabzon ve çevresinde, orta vadede Karadeniz Bölgesi'nde, uzun vadede ise Ortadoðu ve Kafkas Cumhuriyetleri'nden oluþan geniþ bir coðrafyada kaliteli bir marka olmaktýr.

    Ýyi hizmet verebilmek için kaliteli ve deneyimli hizmet vericiler gibi iyi bir hastane donanýmýna da sahip olmak gerekir. Bu nedenle hastanemizde uluslararasý alanda kalitesini kanýtlamýþ son model donanýmlar kullanýlmýþtýr. Özel Ýmperial Hastanesi, mevcut özel ve resmi saðlýk kuruluþlarýyla ilkeli, saygýlý ve dürüst bir rakabetin yaný sýra gerektiðinde iþbirliði yapacak bir anlayýþa sahiptir. Bu anlayýþla yola çýkan hastanemizin deneyimli ve güleryüzlü çalýþanlarý ve üst düzey donanýmýyla bölgemize ve ülkemize hayýrlý olmasýný diliyorum."

    Öte yandan hastanenin açýlýþýnýn 20 Temmuz Cuma günü Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan'ýn da katýlacaðý törenle hizmete açýlacaðý bildirildi.
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  9. #59
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart



    Trabzon'un Düzköy Ýlçesi'nde bir okulda yangýn meydana geldi.

    Trabzon'da Okul Yangýný
    Trabzon'un Düzköy Ýlçesi'nde bir ilköðretim okulunda çýkan yangýn maddi hasara yolaçtý.

    Edinilen bilgiye göre, ilçenin Iþýklar Beldesi'nde bir süredir kullanýlmayan Merkez Ýlköðretim Okulu'nda elektrik kontaðýndan yangýn çýktý.
    Çýkan yangýn sonucu ilköðretim okulu tamamen kullanýlamaz hale gelirken, çatýsý da tamamen yandý. Yangýn söndürme çalýþmalarýna Iþýklar Belde Belediyesi'ne ait itfaiye aracý ile Düzköy Belediyesi Ýtfaiye aracý ve vatandaþlar katýldý. Yangýndan can kaybý olmazken, olayla ilgili soruþturmanýn sürdürüldüðü bildirildi
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  10. #60
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart

    TOKÝ nin Tabakhane de yaptýðý çalýþmalarda son durum..




    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  11. #61
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    Badaloðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.07.1999
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51
    Mesajlar
    17,223

    Standart

    Valla ne güzel oluyor Tabakhane yahu...ne zamandýr merak ediyordum acaba ne yaptýlar diye?valla memleketim için ki,m bir tuðla koyuyorsa Allah razý olsun diyorum.Seneye demek Allah nasip ederse tabakhanede çay-kahve içeceðiz.Çok güzel oluyor yahu...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERÝR!...


  12. #62
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart

    Yavuz Selim Sahasýndaki Çalýþmalarda Son Durum. ( 28 Temmuz 2007 )



    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  13. #63
    Jackdaniels - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    4,233

    Standart

    Alýntý forever61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yavuz Selim Sahasýndaki Çalýþmalarda Son Durum. ( 28 Temmuz 2007 )





    Vayy bee yavuz selime bak þahane olmuþ....
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

  14. #64
    Serap - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.10.2006
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    5,147

    Standart

    Alýntý forever61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    TOKÝ nin Tabakhane de yaptýðý çalýþmalarda son durum..
    aaa tahtalý alaný görmedim kaç gündür geçmemiþtim teþekkürler burçi.. çok güzel olucak belli ki..neredeyse 5 dakika kadar uzaklýkta evimiz bu alana fakat bir duam olacak : Allahým bu parký bahçeyi sersesinden itinden kopuðundan koru yarabbim..þöle bizlerinde rahatlýkla gidebileceði bi yer olmasýný istiyorum bir kaç yýla bozulmasýn istiyorum..

  15. #65
    Remzi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2005
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    34
    Mesajlar
    6,461

    Standart

    yavuz selime neden stad yaplýyor?
    Bir Gün Mutlaka!!

  16. #66
    Misina - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.07.2006
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    6,676

    Standart

    Alýntý forever61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yavuz Selim Sahasýndaki Çalýþmalarda Son Durum. ( 28 Temmuz 2007 )




    inanamýyorum ya harika olmuþ.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
    Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu

  17. #67
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    28TS61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.08.2006
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    41
    Mesajlar
    16,786

    Standart

    Alýntý RMZTS61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yavuz selime neden stad yaplýyor?
    bende onu soruyorum kendi kendime neden tribun yapiyorlar diye
    eger biz yeni stad yapcaksak zaten oralar yikilmicakmi yine
    yani bosa harcanmis paralar olmicakmi
    yada bizim yeni stad egerki yaparsak ayni yere yapilmicak demektir bu

    konuyla alakali bilgisi olanlar varsa lutfen yazsin

  18. #68


    Selman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.02.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    2,015

    Standart

    Yapýlmasý düþünülen stad Akyazý sahiline yapýlacaktýr.Yani þu anki Avni Aker'i yýkmaya gerek yok...

  19. #69
    Remzi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2005
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    34
    Mesajlar
    6,461

    Standart

    Peki bu stad neden yapýlýyor bu konuda bilgisi olan biri yok mu?
    Bir Gün Mutlaka!!

  20. #70

    Üyelik tarihi
    04.05.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    8,535

    Standart

    Paf takým maçlarý için olabilir mi?

  21. #71
    macka61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.04.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36
    Mesajlar
    11,505

    Standart

    amatör ligler içindir adamlarda güzel sahada oynamayý hak ediyor

  22. #72
    Remzi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2005
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    34
    Mesajlar
    6,461

    Standart

    DEðirmendere için olabilir
    Bir Gün Mutlaka!!

  23. #73
    Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    25,697

    Standart

    Bu stat Trabzonda çok sayýda amatör kulübü çamur deryasýndan kurtarmak için yapýlýyor. yavuzselimin toprak saha olduðunu yazýn toza, kýþýn çamura bulandýðýný bilmeyen yoktur.

    artýk böyle sýkýntý olmayacak. amatör kulüpler sahildeki tesislerde oynayýp burda 3. lig maçlarýda oynatýlabilir ayný zamanda. gerçekten çok güzel bi stat çýkýyor ortaya.

    diðer konuda avniekrle alakalý kýsým. görüldüðü gibi avniakeri yýkýp ayný yerinde yapýlma niyeti olsa bu projeye hiç baþlanmazý. eðer TS stat yaparsa bu Akyazýya olacaktýr.
    Konu Burçak tarafýndan (31.07.2007 Saat 08:26 ) deðiþtirilmiþtir.
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

  24. #74
    Koray - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.03.2007
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36
    Mesajlar
    15,490

    Standart

    yavuz selimin kale arkalarý avni akerinkinden güzel valla
    Lig Tv'de diðer maçlarýn beleþ izlendiði tek þehir. Trabzon!



  25. #75
    Gökhan Öz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.08.2007
    Yaþ
    38
    Mesajlar
    480

    Standart

    allah allah yavuz selim 3 ay önce neydi þimdi ne oldu
    ne çabuk yapmýþlar hayret ettim

    U.D.D (Uyuþturucuya Dur Diyenler)


Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Tersine Dünyadan Haberler
    Konu Sahibi poetricus Forum Ganita
    Cevap: 59
    Son Mesaj : 09.05.2023, 15:29
  2. Paf Takýmýmýzla Ýlgili Haberler...
    Konu Sahibi Crazy_OfLu61_ Forum Eyüp Yusuf Trabzonspor Genel
    Cevap: 109
    Son Mesaj : 05.03.2007, 09:59

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •